‘Bomen van Hoop’ geplant in Oudendijk en Uitwijk/Waardhuizen

30 maart 2022, 12:21


Lokaal Nieuws

ALTENA – Dinsdag 29 maart plantte kernwethouder Sheikkariem op verzoek van inwoners een Boom van Hoop in Uitwijk/Waardhuizen.

De wethouder deed dit samen met leerlingen van basisschool De Verrekijker. De boom wordt geplant ter nagedachtenis aan dierbaren die we zijn verloren in coronatijd. Ook leden van de dorpsraad waren bij de aanplant aanwezig. Op woensdag 30 maart plantte kernwethouder Van Vugt op verzoek van inwoners een Boom van Hoop in Oudendijk. De wethouder deed dit samen met leerlingen van basisschool Oudendijk.

Corona heeft een grote impact gehad op inwoners van Altena. Een heel aantal zijn daarbij ook dierbaren verloren. Ook zijn er mensen langdurig ziek geweest of hebben langdurig last van de gevolgen van hun ziekte. In overleg met bewoners, worden ook in anderen kernen Bomen van Hoop geplant.