Almkerk verlicht en versiert tijdens ‘Tentjesfeest 2022’

30 maart 2022, 12:35


Regio Info

ALMKERK – Oranjevereniging Almkerk heeft de organisatie van het uitgestelde ‘Bevrijdings- en Tentjesfeest 2020’, samen met de buurtverenigingen, weer opgepakt en zal dit jaar plaatsvinden van donderdag 21 april t/m zaterdag 30 april.

Almkerk kan zich eindelijk gaan opmaken voor een mooie feestweek. Het dorp zal in deze periode verlicht en versiert zijn. De 11 buurtverenigingen zijn volop in voorbereiding om hun straten met verlichting en creatieve bouwwerken te versieren voor tijdens de feestweek met als thema: ‘Reis door de Tijd’. Ook zullen de buurten onderling de strijd aangaan voor de titel: ‘Beste Buurt van Almkerk 2022’, waarbij niet alleen geldt wie de mooiste verlichting en versiering heeft maar ook de best Playback act, welke buurt is het slimst tijdens de Pubquiz en ook welke buurt Geheime Buurtopdracht het beste uitvoert.

Uiteraard zal er ook ontspanning zijn tijdens de feestweek met Q-Music-The Party op vrijdag 22 april en ‘Almkerk Live’ op zaterdag 23 april met diverse artiesten zoals Frans Duijts, Johnny Gold, Thom Craane en Jeroen van Zelst. Op de website www.oranjevereniging-almkerk.nl staat het volledige programma.