Internationaal Powerboat Treffen in Hank

27 maart 2022, 12:41


Regio Info

HANK – In het weekend van 7 tot en met 10 april wordt bij de Kurenpolder Recreatie voor de eerste keer in Hank het Internationaal Powerboat Treffen georganiseerd.

Vanuit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland komen de deelnemers om met hun RC gestuurde boten op het mooie water van de Kurenpolder te varen. De boten worden elektrisch of met benzine motor aangedreven en halen snelheden tussen de 80 en 120 kilometer per uur. Alle voorgaande jaren, 10 jaar lang, werd dit treffen in Eersel gehouden, maar dit jaar is het voor het eerst bij de Kurenpolder.

Bezoekers zijn van harte welkom om te kijken, vragen te stellen en te genieten. De Kurenpolder is geopend vanaf 10.00 uur aan de Kurenpolderweg 31 te Hank.