Raadsvergaderingen op 29 en 30 maart

25 maart 2022, 06:03


Lokaal Nieuws

ALTENA – Nu de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen definitief zijn geworden, is het ook het moment om de nieuwe raadsleden te installeren.

Dinsdag 29 maart staat een gemeenteraadsvergadering gepland waarop afscheid wordt genomen van de huidige raadsleden. Dit zijn Pauline van den Tol-De Weert (PvdT), Marjan van der Meij-Schouten (ChristenUnie), Hannie Visser-Kieboom (CDA), Kees de Waal (Progressie Altena), Wouter van Vliet (CDA), Henri Boevé (AltenaLokaal), René Roovers (CDA), René Hoegee (AltenaLokaal) en Robert van Dijk (VVD).

Op woensdag 30 maart worden de nieuwe raadsleden beëdigd en worden burgerraadsleden beëdigd en benoemd. Beide raadsvergaderingen vinden plaats in het gemeentehuis in Almkerk en starten om 19.30 uur. Publiek is welkom, maar de vergaderingen kunnen ook gevolgd worden via de livestream.