De HartenBrigade organiseert ontmoetingsmomenten voor mensen uit Oekraïne

25 maart 2022, 06:00


Regio Info

GIESSEN – Iedere maandag tussen 11.00 en 14.00 uur zijn Oekraïners uit Altena welkom in de HartenJager aan de Parallelweg 35 in Giessen voor ontmoetingsmomenten met elkaar.

Elkaar ontmoeten en in eigen taal kunnen delen van zorgen en verdriet. Er wordt kosteloos een warme kop koffie/thee ingeschonken en verse maaltijdsoep verzorgd met daarbij een warm praatje. Zo’n 10 vrijwilligers hebben zich al aangemeld om bij dit Soepmoment betrokken zijn.

Als mensen behoeften hebben aan stukje daginvulling, mogen deze mensen uiteraard aansluiten bij bestaande HartenBrigade activiteiten. Kent u mensen uit Oekraïne, vertel hen dat ze meer dan welkom zijn. Wilt u graag een steentje bijdragen, laat het dan weten aan Nicolette van Andel via telefoonnummer 06-38694800.