Ontwerpwedstrijd Marianne Vos tafel

22 maart 2022, 19:26


Lokaal Nieuws

ALTENA – In samenwerking met het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg organiseert de gemeente Altena een ontwerpwedstrijd voor een Marianne Vos-tafel.

In januari werd Vos wereldkampioen veldrijden. Daarom wordt ergens in Altena een WK-tafel geplaatst. Het blad hiervan wordt gemaakt op het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg. Scholen in Altena worden uitgedaagd een ontwerp te maken voor de opdruk van het tafelblad. Alle leerlingen kunnen een ontwerp maken. Het winnende ontwerp wordt dan namens de school ingestuurd. Per school mag dus slechts één ontwerp worden ingediend, laat de gemeente weten.

De Marianne Vos-tafel zal worden geplaatst bij de winnende school. De onthulling wordt door de wereldkampioene zelf gedaan. Ontwerpen kunnen tot 21 april worden opgestuurd naar het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg.