ZVDO’74 kan nieuwe tegenstander niet verrassen

21 maart 2022, 18:24


Sport Nieuws

ANDEL – Zaterdag mocht ZVDO’74 op bezoek bij een nog onbekende tegenstander Argo in Sint Oedenrode. Wat ze te wachten stond was nog een verrassing.

Wat het aanvalsplan was, wisten de heren. Snel liet Argo zien dat ze konden waterpoloën en scoorde driemaal in de eerste periode. ZVDO’74 slechts één. De tweede periode verzilverde Argo snel een strafworp. Brian de Bode en Casper Robertus wisten nu te scoren. De tweede helft werd met 5-3 afgerond. Aanvoerder Arie Stuij tipte Lou Goedel om druk uit te oefenen op de tegenstander op het hele veld.

Met een zogenoemde ‘full press’ ging de gastploeg verdedigen. Dit pakte beter uit en Arie Stuij scoorde zelf twee keer. Met 7-5 ging de laatste periode in. Er werd strak gefloten en na nog een strafworp tegen kwam Argo op 8-5 voorsprong. Berry Boll wist nog een keer te scoren. Maar het bleek niet genoeg. Het werd 8-6. Thuis mag ZVDO’74 deze heren nog ontvangen. De verrassing moet wachten, maar de uitwerking komt.