Startsein gegeven voor 35 extra parkeerplaatsen bij NOAD’32

18 maart 2022, 09:40


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – Wethouders Hans Tanis en Shah Sheikkariem hebben het startsein gegeven voor de aanleg van de 35 extra parkeerplaatsen bij voetbalvereniging NOAD’32 op sportpark Het Korenzand in Wijk en Aalburg.

Parkeren is vooral op zaterdagen een probleem, waarbij elke vrije ruimte ook in de omgeving van het sportpark benut wordt. En dat zorgt weer voor overlast. Daarom nam de voetbalclub enige tijd geleden contact op met de gemeente met de vraag of het braakliggende terrein tussen het clubgebouw en de Maasdijk ingericht zou kunnen worden als parkeerterrein.

Afgelopen december kwam het groene licht en deze week zijn de werkzaamheden begonnen. NOAD’32 hoopt dat het parkeerterrein voor juni klaar is. Dan wordt namelijk het 90-jarig jubileumfeest van de vereniging gevierd.