Politie houdt een controle bij autobedrijven in Veen en Wijk en Aalburg

16 maart 2022, 11:47


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG/VEEN – De politie heeft dinsdag 15 maart een controle gehouden bij meerdere autobedrijven in Veen en Wijk en Aalburg.

De controle vond plaats in het kader van het rechercheonderzoek naar de autobranden rond en tijdens de afgelopen jaarwisseling. De politie had informatie dat deze bedrijven mogelijk betrokken zouden zijn bij het leveren van stookauto’s. Er zijn bij de controle van gisteren geen strafbare feiten geconstateerd en geen goederen in beslag genomen.

De politie vraagt mensen die informatie hebben over de daders van de brandstichtingen, zich te melden. Vermoedens van illegale activiteiten, criminele activiteiten of opvallende zaken kunnen worden gemeld bij de politie, maar ook bij Meld Misdaad Anoniem.