Team Almkerk weer actief voor Roparun

15 maart 2022, 16:16


Sport Nieuws

ALMKERK – Ook in 2022 staat Team Almkerk in het pinksterweekend weer aan de start van de Roparun.

Door de onzekere situatie als gevolg van covid, vindt de Roparun dit jaar volledig plaats in Nederland. Een aangepaste route, maar dit jaar wel de volledige afstand van ruim 500 kilometer. Om zo veel mogelijk geld in te zamelen organiseert het team een aantal activiteiten. Natuurlijk hopen zij op zo veel mogelijk deelnemers, zodat zij weer een mooi bedrag bij elkaar kunnen brengen voor mensen die kanker hebben.

De volgende activiteiten staan op de planning: Benefietdiner: vrijdag 18 maart in het Wapen van Emmickhoven in Almkerk. Popquiz: zaterdag 26 maart in de Soos in Almkerk. Bingo: vrijdag 8 april in Het Verlaat in Almkerk. Rondje Almkerk (hardloopronde): zaterdag 23 april. In de week voor Pasen verkopen de teamleden zoals van ouds weer eieren huis aan huis in Almkerk. Voor het benefietdiner en de Popquiz kun je je inschrijven via teamalmkerk@gmail.com.