Boekpresentatie ‘De beschieting van de veerboot Janihudi 4’

12 maart 2022, 16:36


Regio Info

WOUDRICHEM – Op 9 april wordt het boek ‘De beschieting van de veerboot Janihudi 4’ gepresenteerd in De Werf te Woudrichem.

Dit boek gaat over de beschieting van de veerboot op de Merwede in 1944. Zijn voorliefde voor geschiedenis bracht Paul Martens ertoe deze gebeurtenis in een boek te verwerken. Paul vertelt over de zoektocht naar de informatie en wat de impact voor de nabestaanden is. Met dit boek zet hij een stukje (lokale) geschiedenis op de kaart.

U bent van harte welkom om de boekpresentatie bij te wonen op 9 april 2022 van 10.00 tot 11.30 uur in De Werf te Woudrichem. Aanmelden is niet nodig. Loop gerust binnen. De zaal is open vanaf 10.00 uur. De presentatie start om 10.15 uur. De entree is gratis.