Jaarlijkse Truckerdag op zaterdag 18 juni

8 maart 2022, 22:43


Regio Info

ALTENA – Zaterdag 18 juni zal de jaarlijkse Truckerdag weer plaatsvinden in de gemeente Altena. Ruim 100 vrachtwagens, een touringcar en een rolstoelbus zullen met mensen met een beperking, een tocht maken door de regio.

Dit jaar gaat het om de 35e editie. Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet van heel veel transportondernemers, chauffeurs, vrijwilligers en bedrijven uit de regio, is het voor Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel mogelijk deze dag te organiseren. Het evenement start bij v/d Stelt Logistics aan de Expeditiestraat 9 te Giessen. Om 08.00 uur wordt daar verzameld en ingestapt en rond 10.00 uur zal de stoet vertrekken.

De tocht gaat vanaf v/d Stelt Logistics, via Andel naar Giessen. Dan via Uitwijk en Almkerk, Nieuwendijk, Werkendam, Sleeuwijk naar Woudrichem. Om vervolgens via Rijswijk terug te gaan naar Giessen waar men rond 13.30 uur bij v/d Stelt Logistics hoopt te zijn. Daar wordt iedereen muzikaal ontvangen en zal er een lunch zijn.