Jonge talenten op het concertpodium van kasteel Dussen

2 maart 2022, 09:45


Regio Info

DUSSEN – Wat een geluk dat er weer van alles mogelijk is op cultureel gebied. Zeker als het gaat om jonge mensen, die heel graag hun muzikale talenten willen laten klinken en concertervaring op willen doen.

Twee jaar lang moest het worden uitgesteld, maar nu is het dan toch echt zover: op donderdag 17 maart geven leerlingen uit het Bijzonder Traject van Nieuwe Veste Breda een concert in kasteel Dussen. De muziekstukken worden uitgevoerd door bijzonder talentvolle leerlingen; ze zijn tussen de 13 en 17 jaar jong. Zij spelen cello, hobo, trombone en piano en worden begeleid door de pianodocenten Elena Yefanova en Guillermo Quintero Rojas.

Stichting Vrienden van Kasteel Dussen kijkt ernaar uit om ze te verwelkomen op het podium van kasteel Dussen en hopen uiteraard dat zo veel mogelijk publiek dat ook komt doen. U bent welkom op donderdag 17 maart om 20.00 uur in Kasteel Dussen. De entree bedraagt 10 euro. Reserveren is mogelijk via www.kasteel-dussen.nl.