Ontdek Schans! Doemiddag voor leerlingen groep 8 groot succes

25 februari 2022, 17:55


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Met een echt lesrooster en met de hulp van brugklasleerlingen Schans ontdekken. 5 lesuren, 5 verschillende vakken: Nederlands, Engels, wiskunde, mens & maatschappij en Zorg & Welzijn. Dat was de Doemiddag voor ruim 50 leerlingen uit groep 8 die op woensdag 23 februari een bezoek brachten aan Schans.

De leerlingen hebben genoten van leuke lessen en konden zo ervaren dat Schans een fijne school is. Kleinschalig, op deze school word je gezien. En leren door te doen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor leerlingen met een vmbo basis, kader, gemengd of theoretisch advies. Het Schans team kijkt terug op een geslaagde middag.

Geïnteresseerden kunnen een privé rondleiding aanvragen bij Schans. Leerlingen die hun keuze hebben gemaakt en kiezen voor Schans, worden van harte uitgenodigd voor de inschrijfdagen in maart. Meer informatie over de aanmeldprocedure is te vinden op de website https://schans.cvo-av.nl/aanmelden-op-schans/.