Extra steun voor goede doelen in Altena

22 februari 2022, 12:56


Lokaal Nieuws

GENDEREN/GIESSEN – Bij verpakkingsproducent Oerlemans Plastics wordt deze goede doelen editie maar liefst € 8.000,- verdeeld over vijf goede doelen in de gemeente Altena.

In november 2021 schreven 20 doelen zich in voor de jaarlijkse Goede Doelen actie van Oerlemans Plastics. Vanwege de huidige coronasituatie en de weerslag hiervan op de goede doelen in Altena, heeft Oerlemans besloten om het prijzengeld te verhogen van 5.000 euro naar 8.000 euro. De vijf winnaars van editie 2021 hebben een breed draagvlak in de samenleving en beslaan samen een groot gebied binnen de gemeente Altena.

De personeelsleden van Oerlemans Plastics hebben hun stem uitgebracht op de ingestuurde initiatieven. Na het tellen van alle stemmen is de volgende uitslag ontstaan: Hospice Altena in Sleeuwijk; winnaar van 2.500 euro. Stichting Sosijn in Dussen; winnaar van 2.000 euro. Koffiehuis De Buurvrouw; winnaar van 500 euro. Maaswaarden ouderenzorg; winnaar van 1.000 euro. Inloophuis Altena; winnaar van 1.000 euro. Als regionaal werkgever heeft Oerlemans Plastics ervoor gekozen om in de gemeente Altena jaarlijks goede doelen te steunen met een donatie.