Verlate cheque van Lions Club Werkendam wordt gewaardeerd

5 februari 2022, 06:40


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Afgelopen donderdag was de Wensambulance Brabant te gast bij de Lions Club Werkendam. Hen was al ruim twee jaar geleden, begin 2020, een mooie cheque beloofd. De Wensambulance was toen aangewezen als één van de goede doelen van de Lions Golfdag.

Corona gooide echter roet in het eten en pas op 8 oktober 2021 werd de twee keer uitgestelde Lions Golfdag alsnog gespeeld. Bij de geplande uitreiking in november jongstleden gooide Corona echter weer roet in het eten met de sluiting van de horeca.

Frans van Gerven van de Wensambulance was dan ook zeer verheugd om afgelopen donderdag alsnog de mooie cheque van ruim € 2500,-  uit handen van Hugo van den Broek, president van de Lions Club Werkendam, te mogen ontvangen. Frans gaf aan dat met deze cheque door de vrijwilligers van Wensambulance Brabant weer 8-9 wensen vervuld kunnen worden. De Wensambulance Brabant helpt terminale patienten om hun laatste wens te vervullen. Wilt u meer informatie, ga dan naar www.wensambulancebrabant.nl.