Bezoek VVD Altena aan politie Altena

2 februari 2022, 13:26


Lokaal Nieuws

NIEUWENDIJK – De politie is onmisbaar. Of het nu gaat om hulp bij ongevallen, het veilig houden van de wijk of gewoon een vriendelijk praatje, de politie staat klaar. Om onze dank en waardering over te brengen, trakteerde de VVD Altena de politie van Altena op chocolade.

Raadslid Jan Kolff en burgerlid Rik van der Pluijm waren te gast op het bureau in Nieuwendijk, waar Bas Schaapveld de lekkernijen in ontvangst nam. Ook sprak hij met de raadsleden over het politiewerk in Altena, zoals tijdens de jaarwisseling.

Rik van der Pluijm: “Het goede werk van de politie is de basis van een veilig Altena. Onze politieagenten sporen misdadigers op, verlenen noodhulp en zorgen dat het rustig blijft in onze dorpen. Wij willen de politie laten zien dat we achter hen staan en dat we dankbaar zijn dat ze er altijd zijn, ook als het moeilijk wordt. Onze geweldige agenten en andere hulpverleners verdienen onze volledige steun.”