Paula Jorritsma erelid van Progressief Altena

1 februari 2022, 10:39


Lokaal Nieuws

ALTENA – Ontegenzeggelijk heeft Paula Jorritsma veel betekend voor Progressief Altena. Ze was de eerste voorzitter van deze partij, daarna de eerste lijsttrekker en vervolgens de eerste wethouder.

Nu het afscheid aanstaande is, heeft Progressief Altena besloten om Paula wederom een primeur te gunnen. Op voordracht van de fractie, heeft het bestuur haar namelijk benoemd tot erelid van Progressief Altena.

In de oorkonde die werd overhandigd door secretaris Peter Benard, schrijft de partij: “Dit erelidmaatschap wordt haar verleend als dank voor de manier waarop zij zich – als boegbeeld van Progressief Altena en wethouder voor alle inwoners – voor de politieke partij en haar maatschappelijke functie heeft ingezet.”