Go Schans! Doemiddag voor leerlingen groep 8

27 januari 2022, 09:39


Regio Info

SLEEUWIJK – Goed nieuws voor leerlingen uit groep 8. vmbo Schans in Sleeuwijk organiseert een Doemiddag op woensdag 9 februari van 15.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze middag maken leerlingen kennis met het profiel Dienstverlening en Producten en het leuke vak Techniek. De leerlingen krijgen zo een goed beeld van Schans, een gezellige school waar veel te kiezen is. Er zijn namelijk vier leerwegen (basis, kader, gemengd en theoretisch/mavo). Vanuit al deze leerwegen kunnen leerlingen verder leren op het middelbaar beroepsonderwijs. En met een tl/mavo diploma zelfs op havo.

Aanmelden voor de Doemiddag van 9 februari kan via de website van de school: https://schans.cvo-av.nl/nieuws/doemiddag-dvpr-techniek.Daarnaast is het mogelijk om een VIP privé rondleiding aan te vragen. Ouders/verzorgers kunnen daarvoor contact opnemen met Schans.