Volop aandacht voor gemeenteraadsverkiezingen op Radio A-FM

7 januari 2022, 14:41


Lokaal Nieuws

NIEUWENDIJK – Radio A-FM gaat vanaf woensdag 12 januari 2022 volop aandacht besteden aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de gemeente Altena. Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart zal het wekelijkse radioprogramma ‘Altena Kiest’ met Kevin Joosten volop in het teken staan van de verkiezingen.

Iedere week zullen een aantal personen op de kieslijst van een politieke partij te gast zijn in het radioprogramma. Presentator Kevin Joosten zal hen aan de tand voelen en verder inzoomen op het verkiezingsprogramma van de betreffende partij. Het radioprogramma zal iedere woensdag tussen 20.00 en 22.00 uur live te beluisteren zijn op Radio A-FM. Daarna is het radioprogramma ook terug te beluisteren via ‘Uitzending Gemist’ op www.radioafm.nl.

Radio A-FM en Altena TV zullen verder de komende periode tot aan de gemeenteraadsverkiezingen uitgebreid aandacht besteden aan de verkiezingen en alle politieke partijen op radio, televisie en online. Dit gebeurt onder andere door middel van een debatavond, een politiek café, portretten van de lijsttrekkers en live verslag van de verkiezingsdag en uitslagenavond.