Riveer hervat vanaf 10 januari reguliere dienstregeling op alle veren

4 januari 2022, 22:00


Lokaal Nieuws

REGIO – Vanaf maandag 10 januari zal Riveer weer geheel overgaan op de reguliere dienstregeling. Dit betekent dat alle veerponten zowel in de spits als in de daluren weer gaan varen zoals u gewend bent.

Na het besluit om de basis- en middelbare scholen weer te openen, zal het ook weer drukker worden op de diverse veren. Vele middelbare scholieren zijn afhankelijk van een veerpont op hun route. De lockdown van o.a. horeca, winkels en musea blijft tot in ieder geval 14 januari wel van kracht. Mochten de landelijke maatregelen hierna toch weer strenger worden, dan zal Riveer hier wederom op moeten anticiperen.

Aan boord worden maatregelen genomen die bijdragen aan een veilige omgeving en worden reizigers verplicht om de regels, zoals het dragen van een mondkapje, in acht te nemen. Daarnaast is er een advies om zoveel mogelijk buiten de spits te reizen. Is uw overtocht niet noodzakelijk, bijvoorbeeld omdat u recreatief gebruik maakt van het veer? Reis dan het liefst tussen 9.00 uur en 14.30 uur. De dienstregeling is te vinden in de reisplanner op de website en in de Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen in de dienstregeling en maatregelen tegen het coronavirus.