Verwonderbos tijdens winterwonderland wandeling in Andel

21 december 2021, 17:54


Lokaal Nieuws

ANDEL – Op zaterdag 18 december werd er door Oranjevereniging Juliana uit Andel een Winterwonderland wandeling georganiseerd in Andel.

Als klap op de vuurpijl was het Aelse Bos omgetoverd tot een echt verwonderbos. Een beleving voor alle zintuigen; muziek, lichten, lichteffecten, 1500 waxinelichtjes brandend in een glazen pot langs het wandelpad en nog veel meer. Een magische wereld die bij alle wandelaars een enorme glimlach op hun gezicht toverde. De ervaring deed niet onder voor de Efteling volgens veel kinderen en volwassenen. Het bestuur kijkt terug op een geslaagde avond, waar zij enorm hebben genoten van alle blije gezichten die men voorbij zag komen.

De wandeling was op eigen houtje te lopen en ingevuld volgens de toen geldende maatregelen. Concrete voorbeelden zijn een route voorafgaand aan de wandeling en spreiding van deelnemers waar nodig.