Andel geeft gul tijdens jaarlijkse enveloppenactie van kerken

16 december 2021, 21:43


Lokaal Nieuws

ANDEL – De Andelse bevolking heeft zich weer van de goede kant laten zien bij de jaarlijkse enveloppenactie van de drie Andelse kerken.

Donderdagmiddag 16 december kon een cheque van € 2.245,95 worden overhandigd aan Elvira en haar dochtertje Anna-Lynn. Ze vertegenwoordigden stichting Jasmijn. Jasmijn was het zusje van Anna-Lynn dat na een ongeneeslijke ziekte overleed in 2019. Stichting Jasmijn heeft zich als doel heeft gesteld ouders van ernstig zieke kinderen een mooi dagboek te geven. Al bij vijf verschillende ziekenhuizen hebben ze boeken kunnen schenken. Maar ze willen alle kinderziekenhuizen van Nederland en ouders thuis graag een dagboek geven.

Uit eigen ervaring weten ze dat er hierdoor een waardevol document kan ontstaan in een dikwijls donkere tijd tijdens de ziekte van hun kind. Om dit waar te kunnen maken is echter veel geld nodig en daarom is het bijeengebrachte geld heel erg welkom om dat doel te kunnen bereiken. Giften zijn nog steeds welkom via https://www.stichting-jasmijn.nl/.