‘Kerst in Altena’ meer dan geslaagd

14 december 2021, 06:59


Lokaal Nieuws

ALTENA – Met speurtochten, kleurplaten en een Reuze-Kerst-Rommelroute is de tweede editie van ‘Kerst in Altena’ groots gevierd. Afgelopen zaterdag was de slotdag.

In iedere kern van Altena was wel iets te beleven. Het initiatief begon vorig jaar klein via social media om toch samen kerst te kunnen beleven in een periode waarin geen ruimte was voor georganiseerde evenementen. Dit jaar deden weer meer inwoners aan het initiatief mee, vaak in de eigen voortuin.

Er werden kerstliedjes gezongen, marshmallows geroosterd en pannenkoeken gebakken. Het evenement eindigde met een lichtjestocht voor kinderen die daarbij met lampionnen konden speuren naar verschillende kerstfiguren. De organisatie noemt ‘Kerst in Altena’ meer dan geslaagd en zegt toe om volgend jaar een derde editie te organiseren.