ZVDO’74 speelt voorlopig laatste wedstrijd

30 november 2021, 06:40

Sport Nieuws

ANDEL – Zaterdag 27 november zijn de Andelse heren afgereisd naar Eindhoven. De voorlopig laatste wedstrijd werd gespeeld tegen Aegir. Deze oude bekende ploeg kon ZVDO nog wel eens verrassen.

De eerste helft begon wat traag. Het aftasten duurde vrij lang en snelle, felle aanvallen werden niet echt gerealiseerd. Een uitbraak van ZVDO werkte goed uit en leidde tot scoren. Nog tweemaal wist ZVDO met krachtige schoten te scoren. Helaas was dit niet genoeg. Aegir kreeg de ruimte die ze wilden en scoorde de eerste helft 6 keer.

De tweede helft startte met 6-3 voor Aegir. In de derde periode wist alleen aanvoerder Arie Stuij te scoren voor ZVDO. De stand van 8-4 riep zorgen op bij ZVDO. De vierde periode moest echt kenteren. Echter werd er alleen door beide ploegen gescoord uit een strafworp. De wedstrijd werd afgesloten met 9-5 voor Aegir. ZVDO kan in de voorlopige rust uitkijken naar verder verloop in de competitie.