Nieuwe kanaalnummers Altena TV en Radio A-FM voor Ziggo klanten

18 november 2021, 19:58


Lokaal Nieuws

ALTENA – Vanaf 17 november 2021 heeft kabelexploitant Ziggo een herindeling doorgevoerd in de kanaalnummers voor de lokale omroepen. Hierdoor zijn Altena TV en Radio A-FM voor Ziggo klanten op een ander kanaalnummer te ontvangen.

Altena TV is verhuisd van kanaal 40 naar kanaal 38. Vanaf kanaal 38 en verder zijn vanaf heden meerdere lokale omroepen uit de regio te ontvangen. Het digitale radiokanaal van Radio A-FM is verhuisd van kanaal 915 naar kanaal 913. De verhuizingen zijn het gevolg van het samenvoegen van uitzend regio’s.

De nieuwe kanaalnummers zullen automatisch beschikbaar zijn voor Ziggo klanten. Voor een beperkt aantal televisies zal het nodig zijn om de kanalen opnieuw te zoeken. Mocht u problemen ondervinden met ontvangen van Altena TV en/of Radio A-FM, kunt u contact opnemen met de redactie via redactie@rtvaltena.nl.