De HartenBrigade bestaat 5 jaar

18 november 2021, 07:50


Lokaal Nieuws

GIESSEN – De HartenBrigade in Giessen bestaat vijf jaar. Natuurlijk wordt dat op een manier gevierd dat past bij wat de HartenBrigade is en die past bij de periode waar in we ons bevinden.

Voor iedere bezoeker staat er de hele week appeltaart klaar, want wie jarig is die trakteert! Nicolette van Andel: “Omdat we merken dat weer veel mensen Corona hebben, er weer gezinnen in quarantaine moeten maar er ook veel mensen uit balans zijn, brengen we een week onze beroemde SoepActie terug! Soep geeft warmte en troost en dat kan inmiddels een ieder van ons erg goed gebruiken. Gewoon even een hart onder de riem. Deze ronde gaan we niet alle soep zelf koken, maar doen we een beroep op ons gigantisch lieve netwerk. Op die manier hopen we SAMEN zo’n 250 liter snert uit te mogen delen in onze jubileumweek.”

Ook jij kunt op verschillende manieren een steentje bijdragen, de komende dagen maakt de HartenBrigade via hun Social Media kanalen bekend hoe. Kun je nu al niet wachten, je mag altijd Nicolette appen, bellen of mailen en dan maakt ze jou enthousiast. Dat kan via 06-38694800 of info@dehartenbrigade.nl.