Kerst in Altena op zaterdag 11 december

7 november 2021, 10:45


Regio Info

ALTENA – Onder de naam ‘Kerst in Altena’ worden er op zaterdag 11 december in de hele gemeente Altena leuke activiteiten georganiseerd. Iedere inwoner die mee wil doen, kan zich aansluiten bij Kerst in Altena via de Facebookpagina.

Op zaterdag 11 december is er een programma van 17.00 tot 21.00 uur. U kan dan mee doen aan de Kerstmannen Speurtocht. Kinderen kunnen op zoek naar mensen die achter hun raam een kerstman verstopt hebben. Veel mensen iets lekkers buiten staan voor de kinderen en zijn er vele activiteiten. Kerstman stickers koopt u bij een van de verkooppunten. Ook is er een Lichtjes en Lampionnentocht. Versier de fiets, bolderkar of wandelwagen en wandel op die manier door uw dorp op zoek naar de Kerstman. Er is tevens de Reuze-Kerst-Rommel-Route. Zet uw overbodige Kerstspulletjes (of andere artikelen) buiten op een kraampje of tafel en toon u de ware koopman. Met deze activiteiten moet het kerstgevoel op zaterdag 11 december tussen 17.00 tot 21.00 uur helemaal tot uiting komen.

Op de Facebookpagina Kerst in Altena lees je alle details per kern. Bovendien zijn er als beloning voor leuke acties prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs: een boodschappen bon ter waarde van €200.-.