Het Perfecte Plaatje in de Biesbosch

2 november 2021, 17:29


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Op woensdag 3 november wordt de op 23 juni van dit jaar in de Biesbosch opgenomen aflevering van het RTL-programma “Het Perfecte Plaatje’ uitgezonden.

Het Biesbosch MuseumEiland was die dag gastheer en uitvalsbasis voor de opnames voor dit populaire RTL 4- programma waarin bekende Nederlanders proberen de kijker te verrassen met spectaculaire foto’s. De deelnemers kregen in de Biesbosch de opdracht een kleurrijke natuurfoto te maken.

De hobbyfotografen die dit jaar strijden voor de winst zijn: presentatrice Bridget Maasland, presentator Patrick Martens, zangeres Ruth Jacott, actrice Abbey Hoes, presentator Frits Sissing, danser/acteur Juvat Westendorp, zanger Jaap Reesema, rapper Donnie en actrice Georgina Verbaan. Het programma is woensdag om 20.30 uur te zien op RTL4.