Het nieuwe boek van Lisa de Rooij uit Woudrichem is verschenen

25 oktober 2021, 17:21


Lokaal Nieuws

WOUDRICHEM – Op vrijdag 22 oktober is het nieuwe boek ‘Als de sterksten breken’ van Lisa de Rooij uit Woudrichem verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Jim gaat met zijn vrienden op vakantie. Eenmaal op de bestemming aangekomen lijkt alles perfect te zijn. Echter niets is minder waar. Hoe langer ze bij elkaar zijn hoe meer duistere geheimen naar boven komen. De sfeer wordt steeds grimmiger en als een van de ‘vrienden’ dood wordt aangetroffen in het bos, slaat de stemming volledig om. Er heerst paniek en angst, er is argwaan en manipulatie.

Lisa de Rooij (2003) woont met haar ouders en broer in Woudrichem. Op jonge leeftijd schreef ze al verhalen en op haar vijftiende is Lisa begonnen aan haar debuutthriller ‘Als de sterksten breken’. Met het uitbrengen van dit boek gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Lisa heeft met haar boek een bloedstollend verhaal neergezet, waarin per hoofdstuk van perspectief wordt gewisseld, wat een interessante wending geeft aan het boek.