Straatnamen gezocht voor nieuwbouwwijk Achter de Schans

24 oktober 2021, 11:43


Regio Info

WERKENDAM – De gemeente Altena is op zoek naar straatnamen voor het nieuwbouwproject ‘Achter de Schans’ in Werkendam.

In het gebied worden de komende jaren in twee fasen circa driehonderd woningen gebouwd. De wijk wordt opgebouwd uit drie buurten: Op de Rieteilanden, In ’t Veld, en Aan de Dijk. Allen krijgen een eigen sfeer en karakter, met veel ruimte voor groen en water. Naar verwachting zijn er in het totale plan vijftien tot twintig straatnamen nodig.

Inwoners kunnen meedenken over deze nieuwe straatnamen. Op de website van de gemeente staat meer informatie over de eigenschappen van de buurten, die mogelijk als inspiratie kan dienen. Stuur voor 8 november 2021 een mail met uw straatnaam suggestie naar naamgeving@gemeentealtena.nl. De commissie naamgeving openbare ruimte onderzoekt en overweegt de ingezonden suggesties.