Kerstworkshops bij Atelier Klaas en Tineke

24 oktober 2021, 12:05


Regio Info

WOUDRICHEM – Op vrijdag 5 november en zaterdag 6 november is er een kerst open huis bij Atelier Klaas en Tineke in Woudrichem.

Dit open huis staat volledig in het teken van kerstworkshops die Klaas en Tineke voor de komende kerst zullen geven. Onder het genot van koffie of thee met iets lekkers kunt u zich weer volledig laten verrassen door nieuwe creaties in het atelier en aan de slag met goede ideeën om zelf iets decoratiefs voor de kerst te maken. Ook zijn er diverse ondernemers aanwezig met tassen, portemonnees en andere handgemaakte creaties.

U bent van harte welkom op vrijdag 5 november van 18.30 tot 21.30 uur en op zaterdag 6 november van 11.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie bezoekt u de website www.atelierklaasentineke.nl.