Gemeente opzoek naar eigenaar boot

7 oktober 2021, 22:42


Lokaal Nieuws

WOUDRICHEM – Aan de Maassteiger van de afgedamde Maas (vlakbij de aanlegsteiger van de veerpont Woudrichem) ligt al een tijdje een bootje.

Het is een oud bootje die onbeheerd is achtergelaten. Het is niet de bedoeling dat een boot een ligplaats aan de steiger bezet houdt. Op de boot is geen enkel kenmerk over naam of ligplaats. De gemeente Altena is daarom op zoek naar de eigenaar van dit bootje.

Bent u of kent u de persoon die deze boot (heeft) gebruikt of de eigenaar is? Neem dan voor 15 oktober 2021 contact op met de havenmeester van de Historische Haven in Woudrichem  via 06 – 10 86 68 81 of de gemeente Altena via 0183 – 51 61 00. Als voor 15 oktober geen contact is opgenomen met de gemeente, dan haalt de gemeente de boot weg.