Trimloop bij Altena Road Runners

2 oktober 2021, 05:53


Sport Nieuws

GIESSEN – Altena Road Runners organiseert op zaterdag 9 oktober weer de eerste Trimloop van het seizoen 2021-2022.

Voor volwassenen start de trimloop om 14.30 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 13.30 uur in De Inloper, aan de zijkant van sporthal De Jager in Giessen. Het inschrijfgeld is 3 euro. Van dit inschrijfgeld gaat weer een gedeelte naar een goed doel. Er worden rondjes van 2,1 km gelopen waarbij er een maximum is van 7 ronden.

Ook de jeugdleden zijn van harte welkom op de trimloop. Voor de pupillen is een ronde van 500m uitgezet met een maximum van 4 ronden. De junioren mogen ook meelopen op het parcours van de senioren van 2 km, met een maximum van 2 ronden. Voor aanvang van de trimloop wordt voor de jeugd een gezamenlijke warming-up verzorgd. Iedereen is welkom, ook niet (jeugd)leden kunnen deelnemen. Noteer ook alvast de volgende trimloop van 20 november in uw agenda.