Philip den Haan benoemd tot lijsttrekker van AltenaLokaal

28 september 2021, 11:33


Lokaal Nieuws

ALTENA – Philip den Haan is maandagavond tijdens de ledenvergadering van AltenaLokaal wederom benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Het bestuur heeft hem voorgedragen. Zowel bestuur als fractie zijn zeer te spreken over de wijze waarop Den Haan als fractievoorzitter in de afgelopen jaren de kar heeft getrokken. Er is volop tevredenheid over zijn verbindingskracht waarbij hij samen met de fractie de drie voormalige lokale fracties tot een geheel heeft gesmeed.

Zijn energieke inzet, scherpe analyses, leiderschapsstijl gecombineerd met een gezonde dosis humor maakt hem tot de perfecte kandidaat voor deze klus. AltenaLokaal is er klaar voor en streeft naar een Vitaal Altena voor nu en vooral voor de toekomst.