Doe mee aan de Run 4 Fun in Giessen

26 september 2021, 12:53


Sport Nieuws

GIESSEN – De Altena Road Runners ‘Run 4 Fun’ groep heeft plaats voor nieuwe deelnemers. Run 4 Fun is een laagdrempelige hardloopgroep, binnen de Altena Road Runners, waar iedereen aan mee kan doen of u nu wel of geen conditie heeft.

Weet u nog niet of een hardloopgroep iets voor u is? Zou u het weleens willen proberen? Dan is het zeker de moeite waard om te komen. Plezier en gezelligheid staan hoog in het vaandel, want met elkaar trainen is gezelliger dan alleen. De trainingen bestaan uit duurloop- en speltrainingen. De duurloop-training ligt tussen de 3 en 5 km met diverse wandel momenten. De trainingen zijn onder begeleiding van ervaren trainers en vinden in plaats in en rond het Almbos in Giessen. De trainingen zijn op dinsdagavond tussen 19.45 en 21.00 uur en op zaterdagochtend tussen 09.00 en 10.00 uur.

Vindt u het leuk om een keer mee te trainen en te ervaren hoe leuk hardlopen is? De eerste vier weken zijn gratis en vrijblijvend. Durft u het aan? Stuur dan een appje naar trainer Dick via 06-83079746.