René uit Almkerk zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 182.500 euro

20 september 2021, 08:52


Lokaal Nieuws

ALMKERK/HILVERSUM – Een geweldige verrassing op de zondagavond voor 48-jarige René uit Almkerk. Winston Gerschtanowitz mocht René verrassen met 182.500 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Annemarie uit Aalsmeer won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6.

René werd samen met zijn zoon Tim door Winston verrast. Op de vraag of René nog wensen heeft antwoordt hij: “Een nieuwe auto voor mijn vrouw!” Als Winston het bedrag van 182.500 euro op de cheque schrijft, gaat René uit zijn dak: “Dit is fantastisch! Ik kan het niet bevatten.”

René ontvangt dit geldbedrag omdat Annemarie uit Aalsmeer dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. René uit Almkerk was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 4286 ET (Sportlaan) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 22 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 5.703 euro tot 39.921 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.