Ook láchen op Kunst in Altena met Generaal Pardon!

13 september 2021, 16:51


Regio Info

ALMKERK – Middagje lachen? Én mooie kunstobjecten zien? Kom dan zondag 19 september naar Kunst in Altena, waar Generaal Pardon! u -interactief- vermaakt met improvisatie-theater.

Ook Generaal Pardon! is van de partij op Kunst in Altena, waar een veelheid aan kunstenaars acte de présence geeft. Naast alle kunst is door het bestuur ook ruimte geboden voor theater en vertier. Generaal Pardon speelt van 13.30 tot 17.00 uur een aaneenschakeling van verschillende improvisatie-games. Als publiek wordt u actief bij de voorstelling betrokken door de spelers die het publiek vragen om suggesties waarmee ze direct ter plekke hun scènes ‘bouwen’.

Op 19 september spelen Cor Spek, Jacky van der Vleuten, Eric Schopman, Rob Latten, Loes van Leeuwen, Jorien Buijs en Jeroen Vos. De muzikale begeleiding komt van de crème de la crème van improland: Marco van Duuren op keyboard. U vindt Generaal Pardon! naast het gemeentehuis (bij goed weer) of (beschut) Hollywoud in Almkerk. De entree is gratis. Kunst in Altena beoogt het promoten van diverse cultuur- en kunstvormen.