Hannie Visser-Kieboom uit Werkendam voorgedragen als CDA-raadslid

15 september 2021, 18:51


Lokaal Nieuws

ALTENA – In de raadsvergadering van 28 september wordt Hannie Visser-Kieboom uit Werkendam voorgedragen als nieuw gemeenteraadslid namens CDA Altena.

Hannie is de opvolger van Gerard Paans uit Werkendam, die eerder heeft aangegeven te stoppen met zijn raadswerk. De 60-jarige Hannie Visser-Kieboom heeft de nodige ervaring in de politiek. Zo is ze sinds 2015 lid van het Algemeen bestuur van Waterschap Rivierenland. Daarvoor was ze van 2002 tot en met 2007 raadslid in de gemeente Werkendam met de portefeuille ruimtelijke ordening, wonen en milieu.

Ook was ze secretaris van het bestuur CDA Altena. Hannie werkt als redacteur bij de BDU media en heeft een eigen tekstbureau. Met de jaarlijkse uitreiking van de Toontje Sprengerpluim heeft ze zich altijd ingezet voor meer vrouwen in de politiek.