Salsa en stijldansen in Drongelen

11 september 2021, 16:58


Regio Info

DRONGELEN – Altijd willen stijldansen? Of salsa dansen? Of denkt u aan een ‘Honeymoon dansles’? Het kan binnenkort allemaal in dorpshuis De Oude School in Drongelen.

Dansschool LuckyDancing gaat binnenkort danslessen verzorgen in het dorpshuis in Drongelen. Maar eerst zijn er twee avonden waarop er proeflessen gevolgd kunnen worden. Dit zijn de avonden op maandag 13 en maandag 20 september. Vanaf 18.00 uur kunt u binnenlopen om even te kijken, maar ook om te dansen. U kunt dan salsa of stijldansen. De aanwezige dansleraren zullen u bijstaan en enkele tips geven.

Deze twee avonden hebben geen bepaalde eindtijd. Dit hangt een beetje af van hoelang de aanwezigen willen dansen. De proeflessen op deze twee avonden zijn gratis. De bar is uiteraard geopend om een consumptie te bestellen. Heeft u de smaak te pakken, dan kunt u een cursus stijldansen of salsa volgen. De eerste cursus avond is op maandag 27 september en is vervolgens elke maandagavond en duurt tot 25 januari 2022. Van 19.00 uur tot 20.30 uur kan de opfris-beginnerscursus stijldansen gevolgd worden. En van 21.00 uur tot 22.15 uur kan de opfris-beginnerscursus Salsa, Merengue en Bachata gevolgd worden. Bent u nieuwsgierig kijk dan op www.luckydancing.nl of bel met Peter Vos van LuckyDancing op 06 53720304.