Dussense Stan Schipperen wint de 49e editie van de BBQ Compleetloop in Giessen

11 september 2021, 17:20


Sport Nieuws

GIESSEN – Na bijna twee jaar stond afgelopen donderdagavond eindelijk weer een hardloopwedstrijd in de gemeente Altena op het programma.

En in die twee jaar heeft er een duidelijke machtsoverdracht plaatsgevonden, zo bleek tijdens de 49e editie van de BBQ Compleetloop in Giessen. De 19-jarige Stan Schipperen uit Dussen nam plaats op de hoogste trede, de 20-jarige Jarreau Suijkerbuijk uit Roosendaal werd nummer twee en de 16-jarige Carsten Kok uit Puttershoek nummer drie. Bij de vrouwen was Ciska Hensen de snelste, de tweede tijd was voor Iris van Dalen en de derde voor Amina van Putten.

Dat de wedstrijd in Giessen vanwege de coronamaatregen kon doorgaan was al een geweldige meevaller, maar de organisatie moest wel diverse maatregelen nemen. Deelnemers moesten van tevoren inschrijven en een gezondheidsverklaring invullen. Ondanks die maatregelen stonden er meer deelnemers aan de start dan bij de vorige editie in 2019.