Stichting Vrienden van Pro Seniore bieden Wijkestein Duofiets aan

3 september 2021, 18:31


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – De stichting Vrienden van Pro Seniore bestaat sinds 1987. Oorspronkelijk werd de stichting opgericht als Stichting Vrienden van Bejaardenwerk te Wijk en Aalburg met als doel om projecten voor en door ouderen in de gemeente Aalburg financieel te ondersteunen.

Al langer was er de wens bij Wijkestein voor de aanschaf van een duofiets. Op deze fiets kan men naast elkaar zitten en hoeft één van de twee niet perse goed mee te kunnen trappen. Ook is er trapondersteuning aanwezig, zodat het fietsen nog meer wordt vergemakkelijkt. De ontvangen fiets staat voorlopig gestald in het atrium van Wijkestein. Men is druk bezig om te bekijken hoe ze nog een fietsenstalling kunnen realiseren direct aangrenzend bij een van de tuinen.

De fiets is te reserveren voor bewoners van Wijkestein via een afdeling in Wijkestein of via de receptie. Geïnteresseerden die het leuk vinden om als vrijwilliger dit voor de bewoners te doen, zijn uiteraard van harte welkom. Opgeven kan bij Bert Noorloos via telefoonnummer 0416-698400 of per mail b.noorloos@maaswaarden.nl.