Visserijdag in Woudrichem kan door gaan

22 augustus 2021, 12:43


Regio Info

WOUDRICHEM – Op 28 augustus zal de Visserijdag in Woudrichem plaatsvinden. Na meerdere keren afgelast te zijn, zal Woerkum bruisen van activiteiten. Kleiner van opzet wellicht dan voorgaande jaren maar daarom niet minder gezellig.

Langs de Historische Haven, op de Werf en Boven ’t Gat kan men genieten van oude ambachten, het geluid van visserskoren, een unieke visafslag en diverse andere activiteiten gerelateerd aan het rijke visserijverleden van Woudrichem. De ‘officieuze’ opening van het evenement zal om 10.00 plaatsvinden op d’n Bol door wethouder Roland van Vugt van de gemeente Altena.

Aart Geurtsen, voorzitter Stichting Evenementen Woudrichem: “Het evenement is aangemerkt als kleinschalig evenement, de gemeente Altena verleent een vergunning. Hiermee is het niet noodzakelijk om toegangscontrole in te stellen bijvoorbeeld. Wel dient iedereen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.” De organisatie zal toezicht houden op het navolgen van de coronamaatregelen, als het te druk gaat worden kan het evenemententerrein worden afgesloten.