Gezellige optredens in Wijkestein

20 augustus 2021, 09:31


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – Afgelopen week op maandag en woensdag hebben bewoners van Maaswaarden ouderenzorg, locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg, kunnen genieten van twee prachtige optredens.

Op maandag 16 augustus was ‘La Familia’ te gast. Zij zijn bekend van het programma Holland Got Talent. Paul, Carla en Belinda trakteerden de aanwezige bewoners op een prachtig muzikaal programma ‘Bella Italia’ waar iedereen zichtbaar van genoot.

Woensdagmiddag 18 augustus was het de beurt aan Zanger Marco Kommers. Hij is de zoon van een van de bewoners woonachtig op afdeling het Anker in Wijkestein. Marco liet de bewoners genieten van het levenslied en nummers van onder andere Marco Borsato, Elvis Presley, Neil Diamond en zichzelf. Hij trad geheel belangeloos op en ook van deze middag werd volop genoten.