Personeel van Dierenkliniek Sleeuwijk wordt bedreigd en geïntimideerd door klant

17 augustus 2021, 18:02


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Personeel van Dierenkliniek Sleeuwijk wordt bedreigd en geïntimideerd nadat een klant beweerde dat zijn doodzieke hond aan zijn lot werd overgelaten. Dat schrijft het Brabants Dagblad na een bericht op de Facebookpagina van Dierenkliniek Sleeuwijk.

Via Facebook verspreidde zich deze week een filmpje waarop te zien is hoe hond Max doodziek op de grond ligt. Zijn baasje wilde hem in laten slapen, maar op dat moment, in het weekend, had de kliniek naar eigen zeggen de handenvol aan een ander dier in nood. Volgens de kliniek is direct eerste hulp verleend aan de hond en werd het baasje meteen doorverwezen naar een dierenarts die hem wel snel kon helpen.

Het filmpje dat vervolgens is gemaakt en op Facebook geplaatst, wekte de suggestie dat de dierenkliniek de hond bewust liet creperen. Inmiddels is het filmpje verwijderd, maar de dierenartsen en assistenten hebben al meerdere bedreigingen ontvangen. De medewerkers benadrukken het heel erg te vinden dat hond Max het niet gehaald heeft en het baasje veel sterkte toe te wensen. De hond werd door de dierenambulance opgehaald voor vervoer naar een andere kliniek, maar overleed onderweg.