Altenafest in Genderen gaat niet door

17 augustus 2021, 17:56


Lokaal Nieuws

GENDEREN – Altenafest, het benefietfestival voor de horeca in Altena dat op 17 en 18 september zou worden dit georganiseerd op Park Veldzicht in Genderen gaat niet door.

Organisator Robbert van der Park laat weten het evenement te hebben afgeblazen vanwege het maximaal aantal bezoekers dat men mag ontvangen. Altenafest zou voor de eerste keer georganiseerd worden. Met een maximaal aantal bezoekers van 750 zegt de organisatie net uit de kosten te kunnen komen en daarmee niks overhouden voor benefietinkomsten voor de horeca in Altena vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

Het is de bedoeling om in april 2022 het evenement opnieuw op te tuigen. Al weet de organisatie nog niet precies wanneer. De netto-opbrengst van het muziekevenement komt ten goede aan de horecaondernemers in Altena die zich voor de bijdrage hebben aangemeld.