Vrouw vermist in Werkendam

15 augustus 2021, 22:35


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – De politie is sinds zondagavond 19.30 uur op zoek naar een vermiste vrouw.

De politie trof rond 19.30 uur een damesfiets aan bij een slagboom aan de Dreapkilweg. Deze weg kruist aan het industrieterrein Bruine Kilhaven. Beelden tonen dat de vrouw een ongeluk met de fiets heeft gehad. Ze blijft even zitten waarna ze wegloopt en haar fiets achterlaat. De vrouw is rond de 60 a 65 jaar oud, blond grijs haar en draagt een witte spijkerbroek, crèmekleurige blouse en witte schoenen.

De politie heeft een zoektocht opgezet maar nog niemand aangetroffen. Ook de brandweer is omstreeks 22.00 uur gealarmeerd om met een drone te assisteren bij de zoektocht. De politie vraagt of mensen de vrouw herkennen of mogelijk kan het slachtoffer zelf contact opnemen met de politie. Dat kan via 0900-8844.