Veer Brakel donderdag 19 augustus buiten spits gestremd

14 augustus 2021, 11:17


Lokaal Nieuws

REGIO – Op donderdag 19 augustus gaat het veer Brakel-Herwijnen een gedeelte van de dag uit de vaart vanwege werkzaamheden. De noodzakelijke reparatie wordt zoveel mogelijk buiten de spits uitgevoerd, vanaf 9.00 uur.

Hoelang het gaat duren is vooraf niet te zeggen, maar in ieder geval aan het einde van de middag wordt de dienstregeling weer hervat. Mocht dit eerder zijn, dan ontdekt u dit als eerste via een pushbericht in de Riveer app. Ondanks de noodzaak van het onderhoud is er voor deze dag gekozen, omdat Riveer afhankelijk is van de bedrijven die dit uit moeten voeren.

Wilt u juist vanaf 9.00 uur overvaren? Klanten met een rittenkaart of abonnement van het veer Brakel-Herwijnen, kunnen het ticket gedurende de stremming gebruiken op het veer Gorinchem-Woudrichem. Om altijd op de hoogte te blijven over stremmingen en calamiteiten downloadt u de gratis Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers het snelst informatie over stremmingen, ook wanneer het weer opgelost is.