OogstFeest bij de HartenBrigade

14 augustus 2021, 16:21


Regio Info

GIESSEN – De TuinBrigade, als onderdeel van de HartenBrigade, heeft weer een heel seizoen met passie gewerkt in het Groene Hart in Giessen en laat op zaterdag 25 september vol trots zien wat er allemaal gezaaid en geoogst is.

Veel mensen uit Altena genieten al langere tijd mee met de TuinBrigade door regelmatig groenten en fruit te kopen uit de OogstKast. Kom eind september gezellig langs de verkoopkramen. Er is van alles op het gebied van biologische producten te koop. Ook wil men samen met u genieten van lekkere hapjes die u als gast mee mag nemen. Er wordt gezorgd voor 2 heerlijke soorten soep en brood en zo maakt men er graag samen met u een gezellige en vruchtbare middag van.

U bent welkom op zaterdag 25 september vanaf 16.00 uur bij De Jager in Giessen. Kijk ook op de Facebook pagina van de HartenBrigade voor meer informatie.