Melding van vermist persoon in Werkendam blijkt loos alarm

14 augustus 2021, 10:52


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – In de nacht van vrijdag op zaterdag werd bij de politie melding gemaakt van een mogelijk vermist persoon in Werkendam. Er werd door de politie een grote zoektocht opgezet rondom de Bandijk.

Een jongen zou na het stappen niet thuis zijn gekomen. De gealarmeerde hulpdiensten troffen bij aankomst een voertuig en kleding aan in de haven. Dit was voldoende reden om op te schalen om de jongen te vinden. Er kwam een speurhond ter plaatste, er werd een melding via Burgernet verstuurd en het Veteranen Search Team werd opgeroepen. Zaterdagmorgen omstreeks 7.20 uur werd ook de brandweer gealarmeerd. Zij kwamen met een drone om vanuit de lucht te zoeken.

Voordat een helikopter arriveerde, werden de hulpdiensten op de hoogte gebracht dat de vermiste jongen in goede gezondheid was aangetroffen.